sportief wandelen met av salland

AV Salland Raalte start vanaf 6 september start weer met Sportief Wandelen. Hieronder wordt verstaan doelmatig en een gezondheidsbevorderende manier van bewegen. Het is een natuurlijke activiteit die voldoet aan dezelfde eisen die voor duursport gelden.

Sportief Wandelen biedt nog iets extra’s: een goede persoonlijke begeleiding, een verantwoorde trainingsopbouw en de gezelligheid van je groepsgenoten. Zin om mee te doen? Ervaring is niet nodig, plezier in bewegen wel. Op dinsdag- en vrijdag ochtend van 9.00 tot 10.15 uur trekken je samen met de begeleiding er op uit. Informatie bij Nolda Jonkman, 0572 301589 en op staging2.avsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.