Home / archiefcentraal / sieraden gevonden in het riet

sieraden gevonden in het riet

Aan het kanaal in Raalte (bij Merkestijn) zijn dinsdagavond 16 augustus een boel sieraden in het riet gevonden. Een toevallige voorbijganger zag de politie zoeken in het riet en wees ze op de sieraden. De sieraden bleken van plastic te zijn. Er waren geen grote diamanten of iets dergelijks bij.

De politie meldt dat de sieraden misschien uit een woning zijn ontvreemd. Of de kans aanwezig is dat het verband houdt met eerdere gevallen van gestolen sieraden, waarbij neppe sieraden werden omgehangen en de echte later gestolen bleken te zijn, wil de politie niet vertellen. Er is al wel een idee, waar ze vandaan kunnen komen, maar daar wil de politie nu nog niets over kwijt.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.