Home / archiefcentraal / sfeer zang koren dweilorkest en revue

sfeer zang koren dweilorkest en revue

Korelmolen ‘De Leeuw’ is zaterdag 3 september het decor voor ‘Koren op de molen’. Dit is een zomeravond vol sfeer, zang, koren, dweilorkest en revue. De avond duurt van 18.45 tot 23.00 uur en de toegang is gratis. Met het kopen van consumpties steun je de molen.

Voor meer informatie kun je kijken op korenmolendeleeuw.nl. De winkel van de Korenmolen aan de Oude Molenweg 3 in Lettele is open op vrijdag van 13.30 tot 16.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Ook kun je de molen bereiken via 0570 543550.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.