schuurmans ondergaat therapie in raalte

René Schuurmans heeft donderdag voor zijn optreden op Stöppelhaene een DermaOxy-behandeling bij Alie Geerts gehad. De zuurstoftherapie zorgt voor huidversteviging en rimpelvermindering. Geerts nodigde artiest uit in haar praktijk in Raalte.

“Hij vond de behandeling zeer aangenaam en wil wel een kuur gaan volgen,” aldus Alie Geerts. “Hij is natuurlijk niet meer piepjong en ziet het belang van goede huidverzorging en -verbetering in. Dat ik daaraan vanavond een steentje mocht bijdragen is natuurlijk fantastisch. Hij was erg enthousiast.”

De effecten van een DermaOxy zijn onder meer dat rimpels minder zichtbaar worden, de huid er jonger uitziet en dat de vochtbalans wordt hersteld.

Wie benieuwd is naar de therapie kan een kijkje nemen op de braderie van Stöppelhaene. Daar staat Alie Geerts met een kraampje. Ze kan alles vertellen over de behandeling. Sterker nog: Ze verloot elke dag een DermaOxy-behandeling. De winnares van donderdag is Bianca Contermans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.