Home / archiefcentraal / saxion voert gesprekken op maat

saxion voert gesprekken op maat

Saxion houdt dinsdag 23 augustus van 17.00 tot 20.00 uur een speciale afsprakenavond voor potentiële deeltijdstudenten en cursisten. Tijdens deze avond kun je een persoonlijk gesprek voeren, maar je kunt ook een van de groepsvoorlichtingen bijwonen.

Aanmelden voor een gesprek of maat of een groepsvoorlichting kan via saxion.nl. Het voeren van een persoonlijk gesprek is met name interessant voor mensen die hun carrièreperspectief willen vergroten en eventueel naast hun werk een beroepsopleiding of praktijkgerichte cursus willen volgen. Saxion biedt een breed palet aan opleidingsmogelijkheden: deeltijdbachelors, post-hbo, masters, cursussen en Associate degrees.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.