saxion voert gesprekken op maat

Saxion houdt dinsdag 23 augustus van 17.00 tot 20.00 uur een speciale afsprakenavond voor potentiële deeltijdstudenten en cursisten. Tijdens deze avond kun je een persoonlijk gesprek voeren, maar je kunt ook een van de groepsvoorlichtingen bijwonen.

Aanmelden voor een gesprek of maat of een groepsvoorlichting kan via saxion.nl. Het voeren van een persoonlijk gesprek is met name interessant voor mensen die hun carrièreperspectief willen vergroten en eventueel naast hun werk een beroepsopleiding of praktijkgerichte cursus willen volgen. Saxion biedt een breed palet aan opleidingsmogelijkheden: deeltijdbachelors, post-hbo, masters, cursussen en Associate degrees.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.