sallandse streekmarkt vol lekkers

Het Sallands Bureau voor Toerisme organiseert in samenwerking met Stichting Recreatie Deventer Buiten en Cambio De Sallandse Streekmarkt op zaterdag 3 september van 9.30 tot 17.00 uur. De Walstraat en de Goldstraat in Deventer zijn het decor voor de tweede editie van deze markt. In de binnenstad van Deventer vind je ruim 25 streekproducenten uit heel Salland, die een aanbod bieden van lekkere, verse, pure producten uit de streek aan, rechtstreeks van de boerderij. Aardappelen, groente, vlees, zuivel, brood, fruit, honing, likeur, bloemen en planten puur uit Salland. De streekproducenten kunnen je informeren over de ingrediënten, herkomst en het productieproces.

Naast al het eten en drinken staan er op de markt ook Sallandse creatieve hobbyisten. Zo vind je er onder andere handgemaakt exclusief vilt, houten meubeltjes en leuke kookboeken en recepten. De Sallandse Streekmarkt is tot slot ook een evenement voor het hele gezin. Een dierenperkje waar kinderen met kleine dieren kunnen knuffelen, muziek en gezellige terrassen zorgen voor een unieke sfeer. Ook ondernemers uit de Walstraat en Golstraat etaleren plattelandsantiek, bijzondere verzamelingen en prachtige brocante.

Het thema fietsen krijgt ruim de aandacht tijdens de Streekmarkt. Salland is niet voor niets ‘Salland Fietsland’. Bij de stand van het Salland Promotieteam kun je informatie krijgen over alle toeristische activiteiten in Salland. De toegang tot de Sallandse Streekmarkt is gratis. Om kennis te maken met alles wat Sallans te bieden heeft, kun je kijken op sallandnatuurlijkgastvrij.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.