ruige rock op derde stoppelhaene avond

De aftrap werd om 21.00 uur gegeven door DeWolff. De band die vorige week nog op Lowlands optrad, legde een haarfijn stuk muziek neer. De echte liefhebbers van de driekoppige band kregen een keurig concert voorgeschoteld, wie de band nog niet kende moest misschien nog even wennen aan het format. Wie uitging van een gelijkend optreden als dat op Ribs & Blues in 2010, die moest even bijgeschakelen. De set die DeWolff een jaar later neerlegde, bevatte meer pit. Het optreden eindigde met de zanger die zich in het publiek stortte.

Na DeWolff was het de beurt aan Go back to the Zoo. Het Stöppelveld stroomde lekker vol, vlak voordat de band op de bühne kwam. De formatie, onder meer bekend van de hits Electric, Hey DJ en Beam me up, had geen enkele moeite om het Stöppelveld naar zijn hand te zetten. Toen zanger Cas Hieltjes voorstelde om “oh oh oh oh”uit het nummer Beam me up te vervangen door het gekraai van een haan, voor Stöppelhaene, was het ijs tussen publiek en band helemaal gebroken. Later stelde Hieltjes zelfs dat hij de grote haan op het VIP-deck wel op zijn huis wilde zetten.

Toen Peter Pan Speedrock begon aan hun keiharde set, moest het onwetende deel van het publiek wel even slikken. Het ging echt hard. Toen het ook nog begon te regenen, zocht een deel van het publiek zijn heil in de tenten.

In de Herberg speelde Das Regiment de tent plat, in de Feestfabriek draaiden Patrick Kicken en Bassjackers voor een volle bak.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.