rtv oost met zet m op 11 tour in raalte

RTV Oost komt donderdag 25 augustus naar Raalte met de ‘Zet ‘m op 11-tour’. Iedereen die deze dag zijn bijdrage wil leveren aan de uitzending door plaatselijke onderwerpen of problemen aan te kaarten, te vertellen over een hobby of liefhebberij, een muziekinstrument te bespelen of ergens je hart over te luchten. Onderwerpen kunnen nu al worden gemaild naar 11@rtvoost.nl.

In de maanden juli en augustus trekt RTV Oost voor het derde achtereenvolgende jaar door de provincie met de ‘Zet ‘m op 11-Tour’. Vanuit 45 Overijsselse steden en dorpen verzorgt RTV Oost een dag lang live radio- en televisie-uitzendingen. Donderdag 25 augustus strijkt de ‘Zet ‘m op 11-Tour’ dus neer op de Domineeskamp in Raalte.

Radio Oost begint al om 7.50 uur met live bijdragen. De uitzending van TV Oost begint om 12.00 uur, met live beelden vanuit Raalte en elk heel uur een live lokaal journaal. Tijdens de uitzendingen heeft het publiek gelegenheid om een SMS-bericht te sturen dat in beeld te zien is. Het bezoek van de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ wordt afgesloten met een live uitzending van 17.20 tot 18.00 uur, waarin met lokale gasten wordt teruggeblikt op de dag. Deze uitzending wordt herhaald om 18.20, 20.20 en 23.20 uur.

Tijdens de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ zijn er elke dag fantastische prijzen te winnen in het ‘Zet ‘m op 11 Stokkenvangspel’. Heb je TV Oost op 11 gezet en wil je meedoen? Stuur dan een mail naar op11@rtvoost.nl met naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Op staging2.rtvoost.nl/11 is het volledige schema van de Zet-‘m-op-11-tour te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.