roja azerty strijtveen en maan group

Azerty, Melkveebedrijf Marcel Strijtveen en Maan Group zijn Raalter Ondernemer van het jaar (ROJA) geworden. Dat is vanmiddag in de Sallandse Herberg bekend gemaakt tijdens een gezellig ondernemersfeest.

‘Het wordt ieder jaar drukker. Naast de gezelligheid blijkt het ook gewoon een goed netwerkevenement te zijn’, stelt Raymond Rienties, secretaris in het Stöppelhaenebestuur en als zodanig ook mede verantwoordelijk voor de PR. Maar tussen het netwerken door was daar de prijsuitreiking in drie categoriën, detailhandel (Azerty), agrarisch (melkveebedrijf Marcel Strijtveen) en handel, industrie en dienstverlening (Maan Group).

De jury noemde Azerty uit Raalte, eigendom van Jeroen te Wierik en Richard Klink, een ‘behoorlijk groot bedrijf, met erg veel potentie voor de toekomst. Een voorbeeld van detailhandel nieuwe stijl.’ De onderneming met 23 medewerkers is één van de snelst groeiende en meest toonaangevende computerbedrijven van Nederland en België.

Melkveehouderij Marcel Strijtveen uit Lierderholthuis werd door de jury omschreven als een mooi, modern, compact en innovatief bedrijf. ‘Marcel is een realistische boer die verder kijkt dan zijn eigen stal en zijn ogen niet sluit voor de toekomst en erg betrokken is met omgeving en natuur.’

Een wijde blik is iets dat de Maan Group van directeur/eigenaar André Jansen uit Raalte zeker ook heeft. De klanten zijn namelijk afkomstig uit de hele wereld. Het bedrijf houdt zich bezig met machinebouw en assemblage/handel voor alles dat met lijm te maken heeft. Tevens richt ze zich op het lijmen en belijmbaar maken van producten voor derden en onderzoeks- c.q. ontwikkelingswerk op het gebied van lijm en lijmen. ‘Een modern, goed geleid bedrijf dat op alle aspecten van de jurering voor de ROJA een hoge score behaalt’, luidde de tekst in het juryrapport.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.