ralda start nieuwe werelddansgroepen

Ralda start in het nieuwe dansseizoen met drie nieuwe dansgroepen: WereldDans, TienerDans en een instaporkest Wereldmuziek. Als het je leuk lijkt om eens te kijken of werelddans wat voor jou is, ben je van harte welkom om in het nieuwe seizoen een keertje mee te dansen. Je kunt ook een kijkje komen nemen bij de Stoppelhaene. Ralda treed 27 augustus namelijk op tijdens het oostfeest.

Afgelopen jaar zijn bij Ralda de groepen op de kop gegooid. De dansgroep richtte zich op theaterdans. Het recreatieve dansen is nu weer terug, omdat de vraag naar gewoon lekker dansen steeds groter werd.

[i]WereldDans[/i] (volwassenen) wordt gegeven door Cynthia Sterringa. Deze groep danst op de maandag van 20.00 tot 22.00 uur. Zowel voor de beginnende als voor de gevorderde danser is er voldoende uitdaging. De groep begint alleen bij tien aanmeldingen of meer.

[i]TienerDans[/i] wordt gegeven door Eline Maatman. Deze groep danst op de dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur. Hier maak je kennis met dansen van over de hele wereld. Je zult versteld staan over hoeveel verschillende dansstijlen er zijn.

Ralda houdt zich niet alleen met dans bezig, maar ook met muziek. In september start Ralda met een [i]instaporkest wereldmuziek[/i]. In dit orkest maak je kennis met de verschillende muziekstijlen van de wereld. Je hoeft nog niet bekend te zijn met wereldmuziek, maar het kunnen bespelen van een instrument is wel handig.

Verder heeft Ralda ook nog een aantal andere groepen, die al bestaan. Zo is er KleuterDans voor kinderen vanaf 3 jaar en KinderDans voor de wat oudere kinderen. Naast deze ‘recreatieve’ groepen zijn er nog de optreedgroepen (TheaterDansgroepen) voor kinderen, tieners en volwassenen en is er nog het Ralda-Orkest.

Meer informatie kun je een mailtje sturen naar info@ralda.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.