raaltenaar vrielink exposeert werk in dalfsen

Raaltenaar Herman Vrielink exposeert vanaf woensdag 3 augustus zijn werk bij Café Restaurant Partycentrum Het Boskamp in Dalfsen. Vrielink schildert vooral met heldere kleuren en maakt vaak gebruik van plakkaatverf.

Vrielink is met recht een laatbloeier te noemen. Nadat hij in 1995, na een carrière bij defensie, met de vut was gegaan, pakte hij de kwast op. Zijn oog was namelijk gevallen op de verfspullen van zijn zoon, die een opleiding op het Cibap had gevolgd. In de loop der jaren groeide zijn interesse in de kunst.

Het Boskamp is in het hoogseizoen dagelijks geopend vanaf 11.00 uur en is te vinden aan de Sterrebosweg 2 in Dalfsen. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.