programma concert kruisverheffing bekend

Het gemengde koor van de Kruisverheffing is weer helemaal klaar voor het concert in de Raalter Basiliek op de donderdagavond van de Stöppelhaene. Dit jaar is er een afwisselend programma gebouwd rond het thema ‘Verheugt u alle landen’.

Het Kyrie en Gloria uit de Missa Brevis in B staan deze avond centraal. Naast deze klassieke stukken, zijn er ook bekende stukken zoals Dona Nobis Pacem, Regina Caeli, Sound the Trumpet en het Halleluja van Händel te horen. Het koor wordt begeleid door een strijkerensemble, met Jan Wanders op het continuo-orgel. Zij zullen ook enkele muzikale intermezzo’s verzorgen. Het geheel staat onder leiding van Gerlinde Post.

Het concert vindt donderdag 25 augustus om 19.00 uur plaats in de Kruisverheffing in Raalte. De toegang voor dit concert is gratis, na afloop is er een collecte voor de onkosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.