professioneel dartteam in hartje salland

Een nieuwe locatie, nieuwe sponsoren en nieuwe spelers moeten zorgen voor een verfrissende nieuwe start en nieuwe prikkels. Het team liep de landstitel in de hoofdklasse van de superleague vorig seizoen op de laatste speeldag mis en dus is de doelstelling voor het nieuwe seizoen duidelijk; kampioen worden. Om die doelstelling te realiseren werden een viertal spelers ingelijfd, waar Wesley Harms er een van is. De 27-jarige speler uit Schagen is momenteel de beste Nederlander op de wereldranglijst met een tiende stek. Zijn maatje Jeffrey de Graaf, eveneens uit Schagen, is met zijn 20 jaar de nieuwe Benjamin van het keurkorps. De Graaf staat momenteel nummer 3 op de nationale ranglijst. Toon Greebe (22) uit Den Bosch en Engelsman Alan Norris (39) completeren het kwartet nieuwkomers. Ron Meulenkamp, Fabian Roosenbrand, Michel van der Horst en Vincent Kamphuis bleven het team trouw. Josephus Schenk blijft als invaller fungeren. Het negental heeft in Café ‘d Olde Wettering een prachtige locatie gevonden, die sinds maart dit jaar gerund wordt door het jonge stel Sjaak Leer (20) en Manon Poppe(20).

Los van de doelstelling voor de nationale competitie, heeft het team ook internationale ambities. Individueel willen de spelers zich plaatsen voor de Lakeside, het wereldkampioenschap van de BDO dat begin januari plaatsvindt. Op het komende WK zijn in ieder geval Roosenbrand en Harms te bewonderen, Meulenkamp en Norris zijn nog volop in de race. Mede dankzij de sponsoren, die onder leiding staan van Freek Neppelenbroek van Autofreek Heino, wordt het voor de spelers mogelijk om Europa door te reizen en hun doelstellingen te verwezenlijken.

Kjelvik Darts start de competitie op zaterdag 10 september met een thuiswedstrijd in Lierderholthuis. Tegenstander is Coevorden en het duel begint om 13 uur. Een ieder is welkom en de toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op de website van het team: staging2.kjelvikdarts.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.