Home / archiefcentraal / proef de sfeer van ibiza in de gouverneur

proef de sfeer van ibiza in de gouverneur

Stöppelhaene begint in de gouv op donderdag 25 augustus met van 16.00 tot 0.00 uur de Resident DJ’s.

Op vrijdag 26 augustus draait DJ Chain Reaction van 16.00 tot 19.00 uur op het terras van de Gouverneur. Oud-Raaltenaar Ben Jansen zal het Stöppelhaeneweekend starten met een lekkere deep house set. En wanneer het publiek daar om vraagt is de kans groot dat hij zijn eigen tracks zal draaien van het label Mister Hardstyle DJ Luna: Minus is More!

Vervolgens neemt DJ Kicken de draaitafel over tot 23.00 uur. Henry Kicken draait al sinds de jaren ’80 in discotheken en heeft ook diverse hits op zijn naam staan. Kicken is een bekende naam in het dj-wereldje en ja, het is de broer van Patrick Kicken van Veronica.

Zaterdags staan er weer een aantal dj’s op het terras van Club Gouv. DJ Raul Riva draait van 16.00 tot 20.00 uur. Hij is onder andere bekend van Dirk de Luxe, Summerloverz en Fred en Douwe. DJ Raul Riva staat voor Funky beats en Uplifting sounds.

Aansluitend draait DJ Energizer van 20.00 tot sluitingstijd. Hij is één van de Resident DJ’s van Club Gouv en zal de Gouverneur zaterdagavond dan ook voorzien van heerlijke beats en bass. Zondag is de tafel vanaf 14.30 uur voor DJ Jerome, bekend van onder andere de hit ‘Seks met die kale’.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.