pompdag allemaal meezingen met jannes

De agrarische bedrijfslevendag in het weiland voor het European Care Hotel met ook zorgboerderij Zuz en Zo en de biologische boerderij Overesch trok veel bekijks. De Zomermarkt van in het centrum deed er niet voor onder.

Topper was uiteindelijk de Te Gekke Sterrenshow van de Oelewappers. Met Jannes. Je staat er dan toch van de kijken hoeveel mensen zijn nummers van begin tot eind kennen en dus uit volle borst meezingen. Mooi man…

Voor meer foto’s, zie de site van partner staging2.nuheino.nl, waar wij onze foto’s ook van gekregen hebben. En dan gaan we ons alvast weer voorbereidein op vanavond met de muzikale taptoe, petit mon martre en muziek op alle terrassen en morgen natuurlijk een Daggie Old Heino. Voor het programma kun je terecht op staging2.pompdagen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.