Home / archiefcentraal / pompdag allemaal meezingen met jannes

pompdag allemaal meezingen met jannes

De agrarische bedrijfslevendag in het weiland voor het European Care Hotel met ook zorgboerderij Zuz en Zo en de biologische boerderij Overesch trok veel bekijks. De Zomermarkt van in het centrum deed er niet voor onder.

Topper was uiteindelijk de Te Gekke Sterrenshow van de Oelewappers. Met Jannes. Je staat er dan toch van de kijken hoeveel mensen zijn nummers van begin tot eind kennen en dus uit volle borst meezingen. Mooi man…

Voor meer foto’s, zie de site van partner www.nuheino.nl, waar wij onze foto’s ook van gekregen hebben. En dan gaan we ons alvast weer voorbereidein op vanavond met de muzikale taptoe, petit mon martre en muziek op alle terrassen en morgen natuurlijk een Daggie Old Heino. Voor het programma kun je terecht op www.pompdagen.nl

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.