plus severijn gaat voor beste supermarkt 2012

Supermarkt Plus Severijn in Heeten doet mee aan de verkiezing de beste Supermarkt van Nederland. Plus Severijn wil de kwaliteit van de totale winkel verbeteren. De winkel heeft zich daarom ingeschreven voor de verkiezing Supermarkt van het Jaar 2012.

Aan de hand van de uitslagen in de verkiezing worden de mindere punten van de winkel blootgelegd. Deze punten worden vervolgens aangegrepen om de winkel te verbeteren. De voorronden van de verkiezing gaan de komende weken van start. Ondanks de verbouwing moet de winkel de komende maanden op en top gaan presteren om de kansen in de winkelwedstrijd te vergroten. Het personeel zet op alle fronten zijn beste beentje voor.

De verkiezing Supermarkt van het Jaar is een landelijke wedstrijd voor supermarkten en buurtsupermarkten. De verkiezing bestaat al ruim vierentwintig jaar en is opgezet om de kwaliteit van de levensmiddelenhandel te stimuleren. Elke twee jaar wordt de beste supermarkt en de beste buurtsupermarkt van het land gekozen. In verschillende stappen bepaalt een consumentenjury samen met jury’s van vakgenoten en supermarktdeskundigen wie doorgaat naar een volgende ronde. Voor veel supermarktmanagers geldt dat meedoen minstens zo belangrijk is als winnen, omdat de medewerkers gedurende de verkiezing alles uit de kast halen om de winkel optimaal te laten presteren.

In de selectie let de jury op allerlei zaken in de winkel, zoals de netheid, de vriendelijkheid en de behulpzaamheid van het personeel, de versheid van de producten, en de vulgraad van de winkelschappen. Na enkele rondes wordt per provincie de beste supermarkt bepaald en de beste buurtsupermarkten van het land. Eind maart 2012 volgt de finalemiddag, waarop de beste supermarkt en buurtsupermarkt van Nederland bekend zullen worden gemaakt.

De Verkiezing Supermarkt van het Jaar is een initiatief van vakbladen Distrifood en Foodmagazine en brancheorganisatie CBL, het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.