overvolle tweede dag bouwvakfeest

De tweede dag van het bouwvakfeest in Nieuw- Heeten begon al in de vroege morgen met de rommelmarkt. Het weer werkte gelukkig goed mee. Mensen waren al vroeg op zoek naar het beste plekje op het terrein. Er werd door jong en oud veel ‘handel’ gedreven. Het is een jaarlijks terugkerend element op het bouwvakfeest, en zal nog zeker lang op het programma blijven staan, getuige het aantal bezoekers.

Om 10.00 uur begon The 100% Powerband Trekkerslep. De rookpluimen trokken weer als vanouds vanuit de ronkende tractoren over het terrein. Helaas kwamen er minder deelnemers voor de sleepwagen. Maar al met al toch een geslaagde trekkerslepwedstrijd, voor zowel de deelnemers en de vele toeschouwers die het spektakel bijna de hele dag aanschouwden.

En om 12.00 uur begon het Team Wipe-out. Er hadden zich maar liefst twaalf teams aangemeld voor dit bijzondere spektakel. Spektakel en strijd is verzekerd bij dit onderdeel. Er was een enorm grote Wipe-out stormbaan neergezet, van maar liefst zestig meter lang. De deelnemers keken hun ogen uit en waren al hun energie na één rondje kwijt.

Een ander onderdeel van het skippybalspel dat zelf bedacht en uitgevoerd wasdoor de organisatie van de Team Wipe-out spelen. Dit onderdeel was ook weer verzekerd van hilarische momenten.

En dan had je nog het kwalle-balle spel waarbij twee teams strijdend tegen elkaar in een groot modderbad, proberend om een jutezak vol met modder, in het doel (gat in de grond) te krijgen. Het was voor het publiek lastig om beide team uit elkaar te houden, want na twintig seconden was iedereen al modderbruin.

Uiteindelijke winnaar van deTeam-Wipe-out was C.V. Nie-Wies.

Om 5 uur begon de ludieke veiling, ook een grote publiekstrekker. De veilingmeester had er zijn handen vol aan, maar hij kreeg assistentie van Theo Tap en Willy Oosterhuis. Er werd volop geboden op onder andere de vele aanwezige kavels, koffie met appelgebak, een avondje op stap met Prins Frank de 1e, knipbeurten, VIP kaarten van FC Twente en Mega Cocktails.

De zaterdagavond werd opgevuld met de Topband Major League.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.