overdekt zwembad tijenraan is weer open

Na drie weken onderhoud is zwembad Tijenraan in Raalte weer open. Tijdens de zomervakantie, tot en met zondag 4 september, zijn er aangepaste openingstijden, namelijk: maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 19.00 uur en zondag van 9.00 tot 16.00 uur. Het zwembad is in de zomervakantie op zaterdag gesloten. Zo ook donderdag 25 augustus wegens Stoppelhaene.

Op maandag, woensdag en vrijdag is het doelgroepenbad van 18.00 tot 19.00 uur open. Dan staat de bodem op 1.40 meter. Mensen, die willen zwemmen in extra warm water kunnen op die tijdstippen terecht. Maandag 5 september begint het nieuwe seizoen en starten alle activiteiten. Voor meer informatie over zwemmen in Tijenraan en de activiteiten kijk je op staging2.tijenraan.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.