Home / archiefcentraal / overdekt zwembad tijenraan is weer open

overdekt zwembad tijenraan is weer open

Na drie weken onderhoud is zwembad Tijenraan in Raalte weer open. Tijdens de zomervakantie, tot en met zondag 4 september, zijn er aangepaste openingstijden, namelijk: maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 19.00 uur en zondag van 9.00 tot 16.00 uur. Het zwembad is in de zomervakantie op zaterdag gesloten. Zo ook donderdag 25 augustus wegens Stoppelhaene.

Op maandag, woensdag en vrijdag is het doelgroepenbad van 18.00 tot 19.00 uur open. Dan staat de bodem op 1.40 meter. Mensen, die willen zwemmen in extra warm water kunnen op die tijdstippen terecht. Maandag 5 september begint het nieuwe seizoen en starten alle activiteiten. Voor meer informatie over zwemmen in Tijenraan en de activiteiten kijk je op www.tijenraan.nl

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.