ouderenkoor in de maat weer van start

Tijdens de eerste Open Muziekestafette in de R.K. Kerk in Heino op zaterdag 1 oktober bijt ‘In de Maat’ het spits af om 10.00 uur. Het ouderenkoor is op maandag 14 november is ‘De Stevenskamp’ in Heeten te horen. Op woensdag 23 november trekken de zangers en zangeressen naar Olst, waar vanaf 15.00 uur wordt gezongen in de Averbergen.

Omdat er voor het aanstaande Kerstconcert in Heino een koor is uitgevallen, neemt ‘In de Maat’ de openstaande plaats met zeer veel genoegen in. Het Kerstconcert vindt plaats op vrijdag 16 december in de Gerestaureerde Hervormde Kerk van Heino.

Meer informatie over dit koor is te verkrijgen bij Jo Luca via 0572-391456 of bij dirigent Flip Jonkman via 0572-392494.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.