open tuinen estafette tijdens pompdagen

Aan de open-tuinen-estafette doen zeker een tiental tuinen mee, variërend van parkachtige tuinen tot gecombineerde sier/moestuinen. Deelname aan de open-tuinen-estafette is nog mogelijk. Daarvoor kun je een mail sturen naar kastanjeheino@hotmail.com of telefonisch contact opnemen via 0572-392887.

Het programma, alsmede een overzicht van deelnemende tuinen, is vanaf vrijdagavond 12 augustus verkrijgbaar bij De Smulbaai, Canadastraat 16, Heino, bij de VVV (in het bezoekerscentrum), bij de bibliotheek (Van Sonsbeeckstraat 1) en vanaf de start van de Pompdagen bij het muntenloket in het Hof van Rakhorst. Hierin lees je welke tuinen op welke dagen zijn opengesteld en een korte beschrijving van de deelnemende tuinen.

Het programma is als bijlage op dit artikel toegevoegd, maar is ook te downloaden vanaf de site staging2.pompdagen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.