op pad met de boswachter

Maar misschien heb je zelf ook wel een verhaal of een vraag.

Staatsbosbeheer houdt zondagochtend 21 augustus een speciale wandeling over de Sallandse Heuvelrug. Elke woensdag kun je al met een boswachter van Staatsbosbeheer op pad. Deze zomer kun je zondag 21 augustus dus ook een vroege wandeling maken. In de vroege ochtend straals de natuur een heel ander sfeertje uit. Het begint om 10.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Ga mee en ervaar de zondagochtendsfeer in het bos op de “weidse heide”.

Het vertrekpunt is het bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug aan de Grotestraat 281 in Nijverdal. De kosten bedragen 2,50 euro voor volwassenen en 1,50 euro voor kinderen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug via 0548 612711. Openingstijden: maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Ook kun je kijken op staatsbosbeheer.nl of np-desallandseheuvelrug.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.