nog een raaltenaar in lloret de mar

Na het verhaal van Daniëlle over haar ervaringen in Lloret de Mar krijgen we een reactie van een andere Raaltenaar, die de rellen ook heeft meegemaakt: Tim in ’t Veld. Hij vertelt dat hij middenin de rellen zat, toen hij en zijn vrienden terug gingen naar hun kamer. Het appartement lag aan de boulevard en daar werd iedereen naartoe gedreven.

Tim vertelt: ‘‘We hebben daar een paar momenten gehad dat het echt gevaarlijk werd. We kwamen daar een meisje tegen uit Nederland die iedereen kwijt was en vroeg of ze bij ons mocht blijven. Geen probleem, want daar laat je niemand alleen over straat lopen. Niet veel later kwam er ook een jongen bij die ook zijn hele groep kwijt was en nog met de taxi terug moest naar Blanes. Ook hij is nog gebleven tot het rustig was. Rond 6.00 uur konden we eindelijk weer over straat lopen en hebben we dat meisje terug kunnen brengen naar haar appartement en de jongen naar het busstation. Wat we daar allemaal aantroffen was echt een chaos. Bushokjes, telefooncellen, reclameborden, rolcontainers, scooters: echt alles lag op straat en alles was kapot.’’

Tim heeft ook nog een paar foto’s gemaakt van toen de rust was wedergekeerd en ook filmpjes van onder andere schietende agenten, die de straat in komen.

Update: Er zijn nu ook filmpjes van de ongeregeldheden te bekijken:

Filmpje 1

Filmpje2

Filmpje3

Filmpje 4

Filmpje 5

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.