nieuw evenement voor raalte noord

Stoppelheane en Ribs en Blues zijn twee grote publiekstrekkers voor Raalte. Moon Star Events, Plaza @ The Corner en La Porta willen hier een derde aan toevoegen. Een evenement voor jong en oud in Raalte Noord genaamd ‘t Raan Raalte Noord Evenementen. Op zaterdag 17 september komt er voor het eerst een buitenevenement op en rondom winkelcentrum `t Raan in Raalte Noord.

Moon Star Events, Plaza @ The Corner en La Porta zijn samen op het idee gekomen om een keer een evenement te organiseren in Raalte Noord in plaats van het centrum van Raalte. Dit omdat Raalte Noord ook nog steeds groeiende is. Het is evenement is voor iedereen gratis te bezoeken. Er zullen activiteiten voor kinderen aanwezig zijn. En ook al zal een frikadel eetwedstrijd worden georganiseerd. Hierin gaan zij op zoek naar degenen die, in één uur tijd,de meeste frikadellen kan eten. De deelnemers moeten vervolgens de frikadellen ook nog een uur binnen kunnen houden. De wedstrijd zal alleen doorgang geven bij genoeg animo.

Naast deze activiteiten kan dit evenement niet zonder de invulling van muziek. Voor deze eerste editie van dit evenement in Raalte Noord heeft de organisatie de verschillende artiesten geregeld. De band Volhardt, DJ Bolinski en Dj Thye.

Dj Thye van Party Crew Salland gaat het evenement muzikaal openen. Tevens zal Party Crew Salland tussen de artiesten door de tijd opvullen met eigentijdse muziek. Dj Thye en zijn Crew zullen het geheel technisch ondersteunen qua geluid en licht.

Volhardt speelt vooral Neder-Rock, meer informatie is te vinden op staging2.volhardt.nl. DJ Bolinski van draait van 21:30-30 tot 23:00. En zal hij het evenement `t Raan afsluiten met anderhalf uur lang de bekendste hits uit de jaren Negentig. Deze dj is al bekend van onder andere zijn avonden in Cafe De Gouverneur in Raalte.

Voor meer informatie over dit evenement en over de frikadel eet wedstrijd kunt je terecht op: staging2.moonstarevents.nl/evenementhetraan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.