nieuw aanbod workshop werelddansen

Dansgroep Ralda uit Raalte biedt sinds kort workshops aan op het gebied van werelddansen met als doel kinderen kennis te laten maken met verschillende dansstijlen en daarmee culturen die onze wereld rijk is. Alle basisscholen in Raalte en omstreken worden in september benaderd doormiddel van een brief. Dit ‘Alle Landen Dansenproject’ is namelijk opgezet voor basisscholen, maar kan ook bij andere groepen en instellingen voor kinderen van basisschoolleeftijd worden ingezet.

De workshops zijn natuurlijk ook gewoon een leuke en laagdrempelige manier om kinderen te laten bewegen. Het dansen en muzikaliteit komt tevens aan de beurt. De workshops van Ralda sluiten aan bij de kerndoelen basisonderwijs nrs. 54, 56 en 58. In 2010 en 2011 heeft Ralda al een paar pilots gedraaid op basisscholen in Broekland en Raalte en deze zijn zeer goed ontvangen.

Scholen en instanties die nu al interesse hebben kunnen zich aanmelden via info@ralda.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie. Meer informatie is ook te verkrijgen op allelandendansen.nl of via 0624249937.