nazomerdag voor plannen en planten

Het najaar is de beste tijd om plannen te maken voor de tuin. Borders zijn tot volle wasdom gekomen en indrukken liggen ons nog vers in het geheugen. Een goed moment om na te denken over veranderingen in de tuin. Hierbij kan Ine Voetdijk je helpen. Zij is tuinontwerpster met een passie voor planten en het gebruik daarvan in tuinen. Om 11.00 uur en om 14.30 uur zal zij een lezing geven over het ontwerpen van borders en je kunt de hele dag bij haar terecht met tuinvragen.

Voor de meeste planten is het najaar de beste tijd om te verplanten. De grond is nog lekker warm en voldoende vochtig. Hierdoor kunnen planten goed bewortelen in de tuin en heb je volgend voorjaar direct een mooie border. Daarnaast zijn er ook veel planten die in de nazomer en herfst een belangrijke sierwaarde hebben voor de tuin, zoals asters, heleniums en grassen. Voorbeelden hiervan zijn te bezichtigen in de moederplantentuin van de kwekerij.

De Nazomerdag duurt zondag 28 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Je vindt Arjan Schepers Vaste Planten aan de Hakkershoekweg 9 in Mariënheem. De toegang is gratis. Voor meer informatie kijk je op staging2.arjanschepers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.