Home / archiefcentraal / motownzanger waylon komt naar lucky

motownzanger waylon komt naar lucky

Het nu nog titelloze album is de opvolger van het zeer succesvolle album “Wicked Ways”. Met dat album scoorde Waylon niet alleen in Nederland dikke hits, maar ook in het buitenland. Zo tourde hij als het voorprogramma van Whitney Houston door landen als Engeland en Ierland.

Waylon heeft een podiumpersoonlijkheid die jaren ervaring verraadt. Een stem die klinkt alsof hij alle rock en soul van de jaren zestig en zeventig in zich verenigt. Een plaat die geproduceerd en ingespeeld is door de absolute top van de internationale muziekwereld. En een naam die als een eerbetoon beschouwd mag worden aan zijn grote inspirator.

Kaarten voor het optreden van 14 oktober kosten 20 euro exclusief reserveringskosten en zijn hier verkrijgbaar of bij de lokale voorverkoopadressen.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.