mollink biedt nu ook autoverzekeringen aan

Autobedrijf Mollink in Raalte biedt sinds kort ook de mogelijkheid om ter plekke een autoverzekering af te sluiten. “Het is voor onze klanten absoluut geen verplichting”, vertelt Roy Mollink, die samen met zijn vader Antoon de scepter zwaait over het Raalter autobedrijf. “Maar we bieden wel zeer aantrekkelijk geprijsde verzekeringen. Het past helemaal bij ons streven: een mobiliteitspakket van begin tot eind!”

Mollink biedt BOVAG-verzekeringen aan: een basisverzekering en een plusverzekering. Bij beide verzekeringen zijn er verschillende opties om het pakket helemaal toe te spitsen op de eigen wensen. “Het handige is dat wij dus in het geval van schade ook alle zorgen uit handen nemen”, vertelt Roy. “Als je een plusverzekering hebt, is het een belletje naar ons en regelen wij verder alles. Geen tussenkomst van een verzekeringsagent, wij handelen alles af!”

Overigens is het ook mogelijk om bij Mollink lid te worden van de BOVAG-pechhulp, een goedkoper alternatief voor een ANWB-lidmaatschap. “Ook dat past bij ons streven om een geheel verzorgd mobileitspakket te bieden. Net zoals onze site staging2.autoartikel.nl. Daarop kan de klant online allerlei benodigdheden voor de auto bestellen. Van schoonmaakmiddeltjes tot motorolie. En op zeer korte termijn ook auto-onderdelen.”

Autobedrijf Mollink verkoopt alle merken auto’s, zowel nieuw als occasions. Doorgaans staan er dertig tot veertig auto’s op voorraad. “Maar via internet kunnen we in principe alle auto’s regelen. Want het gebeurt steeds vaker dat mensen zich bij ons melden met een specifieke autowens. Dan gaan wij voor ze op zoek.” De garage voorziet in alle mogelijke diensten. Van reparaties, onderhoud en APK-keuringen tot schadeherstel. Alle merken zijn welkom, ook campers. Roy heeft zich bovendien ontwikkeld tot diagnosespecialist. Als een computer niet in staat is om de storing in de automotor te vinden, schakelt Roy zijn ‘scoop’ in. Een geavanceerd meetinstrument dat de signalen tussen de verschillende sensoren in beeld brengt. Verder beschikt hij over de laatste computerapparatuur waarmee hij het mankement snel kan traceren. Zijn kennis wordt dan ook regelmatig ingeschakeld door andere autobedrijven.

“Verder zijn we dealer van de brommobielen van AIXAM”, vertelt Roy. “Vanaf het moment dat je op vier wielen gaat rijden, kunnen wij in alles voorzien, net wat ik al eerder zei: mobiliteit van begin tot eind.”

Autobedrijf Mollink is gevestigd aan de Praamstraat 13, tel: 0572-358151. Meer informatie op staging2.autobedrijfmollink.nl en op staging2.autoartikel.nl.

Universeel

Autobedrijf Mollink is sinds begin dit jaar een Bosch Autocrew Garage. Dit nieuwe concept van Bosch geldt als kwaliteitslabel dat vergelijkbaar is met Bosch Car Service. Aan het nieuwe concept zijn echter minder verplichtingen gekoppeld. “Waardoor wij de klanten voordeliger kunnen helpen”, stelt Roy. Het lidmaatschap van Bosch Autocrew betekent dat Mollink nu kan beschikken over alle technische en digitale gegevens van elke auto. “En daarom zijn we nu dus ook een universeel bedrijf. Dat streven hadden we al jaren en in de praktijk waren we het ook al, maar door ons lidmaatschap van Bosch Autocrew Garage is het officieel bekrachtigd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.