modecheque te winnen tijdens slotverkoop

De modezaken hebben geen best seizoen gehad. Van de zomercollecties is nog nooit zoveel overgebleven. En dat moet allemaal weg, de deur uit, rekken vol. Op vrijdag 19 augustus kun je voor weinig geld je hele garderobe vernieuwen tijdens de slotverkoop.

Voor de modezaken is zo’n weinig florissant seizoen niet om vrolijk van te worden. Maar ja, dat is nu eenmaal de landelijke tendens. Opslagruimte om het zomergoed dat volgend jaar zeker ook nog goed draagbaar is op te slaan, hebben de winkeliers niet. En die items passen vaak ook net niet in de nieuwe collecties. De enige oplossing om van de vele ‘restanten’ af te komen is aanbieden voor bodemprijsjes, vaak lager dan de inkoopsprijs. Toch is de slotverkoop ook voor de winkeliers een feestje als zij zien hoe blij de mensen zijn met deze dag. Met name de mensen met een smalle beurs gunnen zij die koopjes van harte.

Jasjes en jacks, broeken en rokjes, tops, schoenen en laarzen voor een paar euro, die tot ver in het najaar gedragen kunnen worden en waar je volgend voorjaar ook nog goed in uitziet. De modezaken in kinderkleding verwachten helemaal een run op de jeugdmode die sowieso minder trendgevoelig is. De meeste moeders weten wel dat kinderkleding scoren in de slotverkoop een slok op een borrel scheelt en dat een kind per jaar circa twee maten groeit.

Naast mode valt in de slotverkoop ook te scoren op het terrein van witgoed, brillen, sieraden, fietsen en noem maar op. Elke winkelier gebruikt deze dag om echt grondig op te ruimen. De slotverkoop begint om 9.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Puzzel

Om de slotverkoop extra aantrekkelijk te maken, hebben de modezaken zich aangesloten bij Raalte Mode Promotie een puzzel gemaakt waarmee drie modecheques te winnen zijn, van 75, 125 en 150 euro.

Wie vrijdag 19 augustus naar de slotverkoop in Raalte gaat, doet er verstandig aan pen en papier mee te nemen. RMP heeft namelijk een RMP-slotverkooppuzzel georganiseerd waarmee je kans maakt op een van de drie modecheques die onder de goede inzenders worden verloot.

De puzzel is niet moeilijk en werkt als volgt. In alle modezaken aangesloten bij RMP, herkenbaar aan het raambiljet, hangt in de winkel tijdens de slotverkoop een poster (een enkele keer twee) met daarop een letter en een nummer van 1 tot en met 24 die de volgorde aangeeft. Als je de 24 letters in de goede volgorde legt ontstaat een slogan die je voor 25 augustus per mail kan versturen naar info@waltercreatief.nl De voorzitter van RMP zal uit de goede inzendingen de drie winnaars trekken. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.