Home / archiefcentraal / modderige strijd bij zwientie tikken

modderige strijd bij zwientie tikken

Zwientie Tikken heeft twee nieuwe kampioenen. Namelijk Manou Alferink uit Luttenberg en Ken Keizer uit Raalte. Ze versloegen zondag middag ongeveer vijftig andere vrouwen en zestig andere mannen tijdens het NK Zwientie Tikken in Luttenberg.

Door de hitte zijn enkele bezoekers en deelnemers niet lekker geworden en zijn opgevangen door de eerste hulp. Tijdens het evenement zou er ook geprotesteerd worden door de Partij van de Dieren, maar het protest is afgelast na bedreigingen op internet.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.