mini fair rondom de olsterhof

De Olsterhof in Olst houdt zaterdag 3 en zondag 4 september een gevarieerd weekend met jam- en chutneyproeverij, brocante, live muziek, lavendel, workshops schilderen en beeldhouwen. Dit weekend zijn ook de ezels van Stichting de Grote Ezel te gast.

In het park de Olsterhof kan zowel jong als oud kennis maken met de activiteiten van Stichting de Grote ezel. Zo kun je er ezels knuffelen en er is onder andere zeep van ezelinnenmelk te koop. Naast het koetshuis, achter de Olsterhof, tonen en verkopen gastexposanten een divers aanbod Franse brocante en antiek. Op beide dagen is een lavendelboerderij uit Terwolde aanwezig en kun je biologische jam en chutneys proeven van The Dutch Kitchen & Bakery uit Warnsveld.

Zowel zaterdag als zondag kunt u verder zien hoe door kloppen, raspen en schuren een stuk serpentijn of albast verandert in een beeld wat aangeraakt wil worden en kun je deelnemen aan een workshop schilderen. Voor de workshops is slechts een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Opgeven kan bij de Theepot via 0570 546479. Ook is er beide dagen live muziek, met op zaterdag het Paul Hes Jazz Trio en op zondag Fratelli met gipsy en klezmer muziek.

Voor meer informatie kun je kijken op olsterhof.nl. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.