metamorfose esther strijkveen

Esther Strijkveen heeft de zesde Salland Centraal-metamorfose van 2011 ondergaan. De 39-jarige Raaltese bracht eerst een bezoek aan Hairstyling Mariël voor een nieuw kapsel en make-up, daarna ging ze door naar Albers Mode voor een nieuwe outfit. Ook nieuwe sieraden van Just For You mochten niet ontbreken en de bril van Boertie Optiek maakt haar outfit compleet. Toen Esther helemaal in het nieuw was gestoken stond fotograaf Stefan Kemper al klaar voor de fotoshoot.

Net als in de vorige editie geeft Beautysalon La Peau een aantal tips:

“Esther is brildragend, nu krijg ik vaak de vraag: ‘hoe maak ik nu mijn ogen juist op zodat ze op de juiste manier naar voren komen, ook al ben ik brildragend’. Hier zijn natuurlijk een aantal ‘trucs’ voor… Let u daarbij op of u plus- of minglazen heeft.

Bent u brildragend en heeft u plusglazen? Gebruik zachte, middel donkere tinten, niet al te felle kleuren en bij voorkeur mat. U kunt de ogen beter wat rustiger opmaken. Eventueel kunt u een donker grijs-groen lijntje op de onderste wimperrand plaatsen. Doordat u de ogen wat rustiger opmaakt kunt u juist het accent leggen op de lippen, door deze wat zwaarder aan te zetten.

Bent u brildragend en heeft u minglazen? Gebruik dan wat extra kleur en eventueel ook wat glans. Zet geen lijntje op de onderste wimperrand, dit verkleint de ogen.

Draagt u een bril met gekleurde glazen? Dan kunt u het beste kiezen voor contrasterende kleuren, bijvoorbeeld lichte en donkere kleuren. U kunt eventueel ook de lippen wat sterker aanzetten en de ogen daarentegen wat zachter laten.”

Esther vond haar metamorfose in ieder geval ‘super leuk’. De metamorfose is inmiddels een vaste rubriek in onze krant en op onze site. Ontstaan in 2010 op initiatief van Hairstyling Mariël en Stefan Kemper. Elke maand krijgt een inwoner van Salland een metamorfose aangeboden. Wil jij hier ook kans op maken? Stuur dan een mailtje, vergezeld van een goede recente foto en een telefoonnummer, naar maureen@sallandcentraal.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.