Home / archiefcentraal / metallica tribute pittige opening brouwersplein

metallica tribute pittige opening brouwersplein

Een pittige opening die prima in de smaak viel. De Metallica-tributeband Present Danger mocht woensdagavond Stöppelhaene op het Brouwersplein in Raalte openen. Een opening die in de smaak viel, want publiek was er genoeg op de Markt.

Ook bij het ‘Ibiza van Raalte’, de Gouverneur was het publiek in grotere getalen aanwezig dan de woensdagavond van vorig jaar. De regenbui midden op de avond mocht de pret niet drukken, we bevinden ons immers in de zomer. Helemaal als je je in Ibiza waant.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Lange Jan

Enkele weken geleden kreeg ik een appje; Jan van der Hulst is overleden. Ik geef …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.