Home / archiefcentraal / met salland centraal en tcr naar lille

met salland centraal en tcr naar lille

Elk jaar komen er in het eerste weekend van september tussen de één en twee miljoen mensen naar Lille om te snuffelen op de braderie van Lille. Dat is namelijk de grootste markt van Europa. Jij kunt er dit jaar ook bij zijn. TCR Tours neemt je op zaterdag 3 september mee naar Lille, dat op slechts 350 kilometer afstand van Raalte ligt. Het enige wat je er voor hoeft te doen is de volgende vraag goed te beantwoorden en wie weet win jij wel twee gratis dagtochten Lille.

Van welke Franse regio is Lille de hoofdstad?

Stuur het goede antwoord voor 1 september naar redactie@sallandcentraal.nl. Vermeld wel je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Uit de inzendingen wordt één winnaar getrokken die twee kaarten wint ter waarde van 38 euro per stuk.

De bus vertrekt om 8.30 uur vanuit Raalte en komt omstreeks 12.30 uur aan in Lille. Tegen betaling kun je in de bus koffie, thee en frisdrank krijgen. De braderie begint om 14.00 uur en gaat de hele dag door. Rond 21.30 uur rijdt de bus weer naar Nederland, waar het tussen 1.00 en 2.00 uur aankomt. Het is belangrijk dus je een identiteitsbewijs meeneemt. Ook wordt geadviseerd vooraf een reisverzekering af te sluiten als je deze nog niet hebt.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.