meeuwis goed within temptation nog beter

Soms moet een avond loskomen, rustig beginnen, de sfeer ontstaan. Daarvan was donderdagavond absoluut geen sprake. De sfeer was direct opperbest. Het Stöppelveld stond afgeladen vol met publiek dat wel zin had in een goed feestje. Meeuwis was het beste ingrediënt om de avond te starten, het publiek lag aan zijn voeten. Toen Meeuwis zijn laatste nummer (’t dondert en ’t bliksemt) inzette, vlogen de bierglazen door de lucht. Guus was de perfecte intro voor de tweede act op het hoofdpodium.

Within Temptation ramde erin, een groot contrast met het optreden ervoor. Met een intro die stond als een huis was het publiek direct geboeid. Het begin van het optreden bestond uit een film die aan het eind zelfs een golf van gilletjes in het publiek veroorzaakte. Hiermee was de toon van het optreden gezet. Een stevig, sterk en dampend optreden zette het Stöppelveld op zijn kop. Within Temptation was scherp en goed. Het bruiste van de energie.

Toen de band even na half twaalf de pijp aan Maarten gaf, verdeelde het feestgedruis zich over de twee tenten op het feestterrein. In de Feestfabriek zorgde DJ Hardwell voor de nodige beats, in de Herberg gingen René Schuurmans en Ronnie Ruysdael in het Nederlands verder.

En het publiek? Wie op Twitter de hashtag #SH11 volgt, ziet het al. Geen enkele wanklank. Drie willekeurige citaten zeggen genoeg. “Ronnie en zijn vrienden? Dat is stoppelhaene! Superrrrrrrr!” “Wat een super show, ik werd echt compleet weg geblazen.” En tenslotte: “de wc is echt top.. geen wachtrij.” Zelfs geen gezeik over het gezeik dus.

Oh enne… wie naar Heeten moet…. Fijne reis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.