meer getuigen dood kleinjan 20 gezocht

Iedereen die Mark Kleinjan in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 juli heeft gezien of gesproken wordt verzocht zich te melden bij het Team Grootschalige Opsporing, TGO Norah, van de politie Twente. De 20-jarige Wierdenaar overleed in discotheek Lucky in Rijssen aan de gevolgen van een ruzie, die plaatsvond rond 3.45 uur boven in een rokersruimte van de uitgaansgelegenheid.

Specifiek is het team op zoek naar personen, die het rechercheteam van informatie kunnen voorzien over gebeurtenissen, die zich voor de fatale ruzie hebben afgespeeld. Mogelijk hebben er eerder op de avond in of rondom de uitgaansgelegenheid bijvoorbeeld woordenwisselingen, discussies of kleine opstootjes plaatsgevonden. Informatie hierover kan van belang zijn voor het onderzoek van het rechercheteam.

Getuigen die al gehoord zijn, maar die nog informatie hebben over de uitgaansavond van het slachtoffer of over gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in of rondom de uitgaansgelegenheid worden verzocht om zich opnieuw te melden.

Op ongeveer hetzelfde moment (03.45 uur) van de fatale ruzie in de rokersruimte boven in de uitgaansgelegenheid heeft er buiten in een rokersruimte ook een ruzie plaatsgevonden, waarbij meerdere personen betrokken waren. Over deze ruzie heeft het rechercheteam voldoende informatie verzameld. Getuigen hiervan hoeven zich niet te melden.

Het nadrukkelijke verzoek van het rechercheteam aan mogelijke getuigen is om informatie met je naam en telefoonnummer te mailen naar norah@twente.politie.nl. Leden van het rechercheteam nemen dan telefonisch contact op met de afzender van de mail. Als er getuigen zijn die anoniem willen reageren dan kan dit door te bellen met de CIE (criminele inlichtingen eenheid) via 06-45042232. We verzoeken getuigen om niet te reageren richting het rechercheteam via Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.