Home / archiefcentraal / man probeert winkel op te lichten

man probeert winkel op te lichten

Een 26 jarige inwoner uit Nieuw-Amsterdam is maandag 15 augustus aangehouden als verdachte van oplichting. De man bracht goederen terug naar een winkel aan de Oranjelaan in Wijhe en wilde hiervoor het betaalde geld terug. De goederen waren echter in het geheel niet bij de winkel gekocht. Sterker nog; de goederen komen niet voor in het assortiment van de winkel. De man werd aangehouden door het winkelpersoneel en overgedragen aan de politie. De man krijgt een proces-verbaal en een winkelverbod.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.