Home / archiefcentraal / man aangehouden voor uitdelen kopstoot

man aangehouden voor uitdelen kopstoot

Aan de Canadastraat is in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 augustus een 18-jarige jongen uit Zwolle aangehouden voor mishandeling. De jongen was weggestuurd van het terrein van de Heinose pompdagen, omdat hij zich vervelend gedroeg. Vervolgens ging hij een eindje verderop zitten. Toen er een 17-jarige jongen uit Heino uit de Stationsweg de Canadastraat in kwam lopen, werd deze aangeroepen door de verdachte. Toen die naar de verdachte toeliep, kreeg hij een kopstoot. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.