Home / archiefcentraal / man 33 mishandelt vriendin op straat

man 33 mishandelt vriendin op straat

Een 33-jarige inwoner van Raalte is dinsdag 9 augustus rond 18.54 uur ladderzat aangehouden. De verdachte had even daarvoor zijn vriendin op straat mishandeld. Het slachtoffer was met haar kind, in een voor haar onbekende woning gevlucht. De bewoners van het huis hadden voor haar de politie gebeld.

Getuigen hebben gezien dat de verdachte, die sterk onder invloed van alcohol verkeerde, ook nog een auto had bestuurd. Hierbij had hij bijna twee kinderen overreden. De kinderen konden nog net wegspringen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Bij de blaasproef haalde hij een score van 2,5 promille, ladderzat dus. De man werd ingesloten. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.