man 22 gooit fiets met berijder in de sloot

Een 22-jarige Raaltenaar is woensdag 10 augustus rond 1.45 uur aangehouden. De verdachte had even daarvoor een 24-jarige fietser uit Dalfsen nabij de Westerveldweg in Dalfsen in de sloot gegooid.

Het slachtoffer fietste met nog een fietser over de weg en achter hen reed een taxi. De fietser was zo aan het slingeren, dat de taxi er niet langs kon, aldus de chauffeur. Op enig moment stopte de taxi en kwamen de inzittenden eruit. De verdachte pakte het slachtoffer bij de keel en gooide hem vervolgens in de sloot. Ook zijn fiets werd hem nagegooid.

Het gebeuren werd gezien door politieambtenaren die toevallig in een surveillanceauto passeerden. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zowel het slachtoffer en de verdachte verkeerden onder invloed van alcohol. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.