lekkernijen op sallandse streekmarkt

Zaterdag 3 september 2011 van 9:30 uur tot 17:00 uur vindt in de binnenstad van Deventer de tweede editie plaats van de Sallandse Streekmarkt. De Walstraat en Golstraat vormen het historische decor voor deze Streekmarkt.

Ruim 30 streekproducenten uit heel Salland bieden een aanbod van lekkere, verse, pure producten uit de streek aan, rechtstreeks van de boerderij. Aardappelen, groente, vlees, zuivel, brood, fruit, honing, likeur, bloemen en planten puur uit Salland! De streekproducenten kunnen u informeren over de ingrediënten, herkomst en het productieproces.

Salland kent een aantal creatieve hobbyisten. Op de Sallandse Streekmarkt vindt u o.a. handgemaakt exclusief vilt, houten meubeltjes en leuke kookboeken en recepten. Naast het geweldige aanbod op het gebied van eten, drinken en creatieve producten is de Sallandse Streekmarkt ook een evenement voor het hele gezin. Een dierenperkje waar kinderen met kleine dieren kunnen knuffelen, gezellige muziek van orkest Fratelli en gezellige terrassen zorgen voor een unieke sfeer. Ook ondernemers uit de Walstraat en Golstraat etaleren plattelandsantiek, bijzondere verzamelingen en prachtige brocante.

Het thema fietsen zal ruim aandacht krijgen tijdens de Sallandse Streekmarkt, Salland is niet voor niets ‘Salland Fietsland’. Bij de stand van het Salland Promotieteam kunt u zich laten informeren over alle toeristische activiteiten in Salland. De toegang tot de Sallandse Streekmarkt is gratis. De Sallandse Streekmarkt wordt georganiseerd door het Sallands Bureau voor Toerisme in samenwerking met Stichting Recreatie Deventer Buiten en Cambio.

Maak alvast kennis met Salland op staging2.sallandnatuurlijkgastvrij.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.