Home / archiefcentraal / leer alles over en ervaar de kunst van reiki

leer alles over en ervaar de kunst van reiki

Esselien Nieuwenhuis geeft maandag 5 september een Reiki informatie- en oefenavond. Heb je belangstelling dan ben je welkom om op een ontspannen manier te ontdekken wat Reiki is, hoe het werkt, waarvoor je het kan gebruiken en of iedereen het zelf ook kan leren. Verder is er gelegenheid om zelf te ervaren hoe een behandeling is. Natuurlijk worden alle vragen beantwoord.

Mensen die al met Reiki werken zijn ook van harte welkom, want Esselien vindt het altijd fijn om samen te oefenen en ervaringen te delen.

De cursus vindt plaats bij Het Martinusveld, Portlanderdijk 52 in Heeten. De avond begint om 19.30 uur en kan tegen betaling van 5,50 euro (inclusief kop thee) worden bijgewoond. Aanmelden kan bij Esselien Nieuwenhuis via 0545 481736, 0610713273 of cranio-reiki-esselien@hetnet.nl. Voor meer informatie ga je naar hetmartinusveld.nl.

Lees ook

Nieuw in Raalte: powerwalking

RAALTE – In Raalte is een powerwalkingclub opgericht. Zaterdag 17 april staat de eerste training …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.