Home / archiefcentraal / leer alles over auras en chakras

leer alles over auras en chakras

Esselien Nieuwenhuis geeft een workshop over Aura’s en Chakra’s. Ze is er van overtuigd dat kennis over de aura en chakra’s iedereen goed doet en het je helpt veranderingen te accepteren. Esselien: ‘‘Als je gaat inzien dat energieën altijd in beweging zijn en continu veranderen, dan wordt die verandering iets opwindends.’’

Tijdens de workshop leer je de aura en de chakra’s (her)kennen, de chakra’s openen, sluiten en in evenwicht brengen. Zo werk je bijvoorbeeld met kleurademhalingen, en (edel)stenen.

De workshop wordt in twee avonden gegeven: op 12 en 26 september of op 14 en 28 november. Locatie van de workshop is Het Martinusveld, Portlanderdijk 52 in Heeten. De workshop kost 50 euro inclusief thee en syllabus. De cursus begint telkens om 19.30 uur. Aanmelden kan bij Esselien Nieuwenhuis via 0545 481736, 0610713273 of cranio-reiki-esselien@hetnet.nl. Voor meer informatie ga je naar hetmartinusveld.nl.

Lees ook

Hulpdienst ook beschikbaar voor vervoer naar vaccinatielocaties

RAALTE – De Algemene Hulpdienst van de gemeente Raalte staat klaar om vervoer te verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.