laatste 1000 kaarten stoppelhaene in verkoop

Er zijn dan dus ook geen kaarten meer aan de avondkassa verkrijgbaar. Dus wil je nog zeker zijn van een kaartje voor de optredens van onder andere Guus Meeuwis, Within Temptation en DJ Hardwell, zorg dan dat je tijdig een kaartje koopt. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Lederwaren Annie Schulten in Raalte en via internet te bestellen op staging2.stoppelhaene.nl Kaarten kosten in de voorverkoop 20 euro, exclusief servicekosten.

Met nog twee toevoegingen is het muziekprogramma met Stöppelhaene compleet. Met danceact Bassjackers op de vrijdagavond en de feestact lawineboys op de zaterdagavond belooft het een groot feest te worden in de Feestfabriek op ’t Stöppelveld. In de Feestfabriek stond DJ Patrick Kicken van radio Veronica al gepland op deze avonden.

De grote tent op ’t Stöppelveld, de Feestfabriek, is ook dit jaar weer als vanouds de plek voor de echte partygangers. Populaire feestmuziek wordt er afgewisseld met dance muziek. Dit jaar zal de Feestfabriek ook een face lift ondergaan als het gaat om de inrichting. Het volledige podium is vernieuwd en voorzien van meerdere videoschermen.

Een VJ zal elke avond de muziek ondersteunen met de meest bijzondere videobeelden. Daarnaast is de lichtset vernieuwd en uitgebreid, dit om nog meer sfeer toe te voegen aan het toch al altijd gezellige feest. Ook is er meer ruimte gecreëerd in de tent zodat er voldoende ruimte is voor alle feestvierders in de Feestfabriek.

En dat het een feestje zal worden in de Feestfabriek dat is wel zeker! Op donderdagavond met DJ Hardwell. In de house en dancescène kent iedereen Hardwell van zijn ‘Eclectic Beatz’-serie, ook zijn album ‘Revealed Volume 1’ gooide in 2010 hoge ogen. Naast een tour over de hele wereld, optredens op de bekende festivals en in de bekende clubs, vond Hardwell vorig jaar ook nog de tijd om zijn eigen label ‘Revealed Recordings’ op te starten. Begin dit jaar heeft Hardwell een single uitgebracht samen met de wereldbekende DJ Tiësto.

Op de vrijdagavond zullen naast DJ Patrick Kicken ook de Bassjackers van zich laten horen. Ralph van Hilst en Marlon Flohr delen dezelfde passie voor house muziek en besloten hun krachten in 2007 te bundelen als Bassjackers. Het ging heel snel vanaf dat moment. Zeker sinds de release van hun track “Mush Mush”. Niet alleen scoorde deze track hoog in de grafieken Beatport (# 4 algemene & # 2 Electro House) maar kregen ze veel steun van de grootste jongens in de scène. Ondersteund door onder andere Tiesto, Benny Benassi en Sander van Doorn.

Op de zaterdagavond is het feest compleet met de toevoeging van de Lawineboys. Wie de Lawineboys niet kent of niet weet wat ze doen, kan eigenlijk blindelings op de naam af gaan. De Dikke Van Dale omschrijft het als volgt:

“la•wi•ne de; v -s, -n 1 het neerstorten van sneeuwmassa’s langs berghellingen 2 iets dat in overstelpende hoeveelheid op iemand afkomt”

De tweede omschrijving is op het lijf geschreven van de Lawineboys. Tijdens een optreden word je bedolven onder een enorme feestlawine.

Ruim vijftien jaar geleden begonnen de Lawineboys als feestdeejays. Plaatjes draaien op de radio, in cafés en discotheken. Om de stemming te verhogen werden de meeste feestnummers luidkeels meegezongen. ‘Wat Zullen We Drinken’ was direct vanaf het begin een enorme feestknaller. Hierna ging alles in een stroomversnelling. De hits volgden elkaar in sneltrein vaart op. Zo hoor je inmiddels op ieder feest hun nummers voorbij komen. ‘Als We Gaan’, ‘In De Blote Kont’, ‘Over 100 Jaar’ en ‘Laat Maar Waaien’ zitten vooraan in de cd koffer van de feestdeejays! Maar de meest recente hit is toch wel ‘Seks met die Kale’ ook deze zal vast niet ontbreken in de set lijst van de Lawineboys op Stöppelhaene.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.