kwiek versterkt zich met opbouwster krijnsen

Gibo Groep/Kwiek heeft zich versterkt met opbouwster Lauret Krijnsen. De handbalster komt over van eerstedivisionist Olympia Hengelo, waar ze eerder al onder Edwin Kippers trainde. Het lukte Kwiek de laatste tijd nog niet om versterkingen van andere clubs binnen te halen. Trainer Kippers is nog op zoek naar een keepster, als vervanger van de naar Hellas vertrokken Evelien Grob.

De 16-jarige jeugdinternational Alineke Ros verruilt Voorwaarts voor het tweede team van Dalfsen. Daar denkt ze de tijd te krijgen zich in alle rust met de toppers bij de landskampioen te meten. Ook Kwiek dong naar de gunsten van het talent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.