Home / archiefcentraal / kwiek versterkt zich met opbouwster krijnsen

kwiek versterkt zich met opbouwster krijnsen

Gibo Groep/Kwiek heeft zich versterkt met opbouwster Lauret Krijnsen. De handbalster komt over van eerstedivisionist Olympia Hengelo, waar ze eerder al onder Edwin Kippers trainde. Het lukte Kwiek de laatste tijd nog niet om versterkingen van andere clubs binnen te halen. Trainer Kippers is nog op zoek naar een keepster, als vervanger van de naar Hellas vertrokken Evelien Grob.

De 16-jarige jeugdinternational Alineke Ros verruilt Voorwaarts voor het tweede team van Dalfsen. Daar denkt ze de tijd te krijgen zich in alle rust met de toppers bij de landskampioen te meten. Ook Kwiek dong naar de gunsten van het talent.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.