kunstkring exposeert tijdens stoppelhaene

De ruim veertig kunstenaars van de Kunstkring Raalte houden van uitdagingen, experimenteren graag en staan open voor andere benaderingen en technieken waardoor de mogelijkheden om ideeën om te zetten in beelden kunnen groeien. Uiteindelijk ontplooit iedere kunstenaar zijn eigen manier en zijn eigen beeldentaal waardoor telkens weer een boeiende expositie samengesteld kan worden waar voor elke smaak wel wat interessants te zien zal zijn.

Gedurende elk verenigingsjaar schilderen de leden van Kunstkring Raalte aan de hand van een aantal thema’s. Afgelopen jaar zijn een de leden volop gaan experimenteren met abstract werken, een zeer veelzijdig en tegelijk ook moeilijk thema waar iedere kunstenaar een persoonlijke invulling aan heeft gegeven. Er zijn weer veel boeiende werken ontstaan met een geheel eigen karakter.

Daarnaast is er uiteraard ook weer gewerkt naar levend model en tevens zijn er ook weer verschillende werken ontstaan naar de meer traditionele thema’s als bijvoorbeeld landschap. Kortom, de Kunstkring presenteert weer een zeer veelzijdige expositie.

Tijdens de expositie zijn er fotokaarten te koop van een aantal van de tentoongestelde kunstwerken. De expositie is van donderdag 25 augustus tot en met zondag 28 augustus van 12.00 tot 18.00 uur te bewonderen in het Annahuis in Raalte. Meer informatie is te vinden op staging2.kunstkringraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.