Home / archiefcentraal / korte stroomstoring in hof van rakhorst

korte stroomstoring in hof van rakhorst

Opnieuw ligt de stroom eraf bij het podium, meldt Pim Haarsma van Regio Salland op Twitter. Hij is in De Hof van Rakhorst op de Pompdagen. Als je zoiets twittert, vliegt het door het land. Uit zuid Nederland krijgen we een SMS. Stroomstoring in Heino?

Een rondbelletje door Heino leert dat het om een korte stroomstoring gaat en dat die zeker niet voor het hele Pompdagen-terrein geldt. De Oelewappers hebben vanavond hun gekke sterrenshow in ‘De Hof’ en die trekt vermoedelijk veel stroom weg. De Oelewappers trekken in elk geval heerl veel publiek. De stroomstoring is van korte duur gebleken. En het publiek maalt er niet om. “Hartstikke gezellig, klasse van de Oelewappers”, is de teneur.

Wie nog zin heeft in een feestje, De Hof van Rakhorst, De Baron en Markzicht zijn nog tot 01.00 uur open. En Jannes is nog niet geweest in De Hof. Wie hem wil zien moet snel zijn.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.