korte stroomstoring in hof van rakhorst

Opnieuw ligt de stroom eraf bij het podium, meldt Pim Haarsma van Regio Salland op Twitter. Hij is in De Hof van Rakhorst op de Pompdagen. Als je zoiets twittert, vliegt het door het land. Uit zuid Nederland krijgen we een SMS. Stroomstoring in Heino?

Een rondbelletje door Heino leert dat het om een korte stroomstoring gaat en dat die zeker niet voor het hele Pompdagen-terrein geldt. De Oelewappers hebben vanavond hun gekke sterrenshow in ‘De Hof’ en die trekt vermoedelijk veel stroom weg. De Oelewappers trekken in elk geval heerl veel publiek. De stroomstoring is van korte duur gebleken. En het publiek maalt er niet om. “Hartstikke gezellig, klasse van de Oelewappers”, is de teneur.

Wie nog zin heeft in een feestje, De Hof van Rakhorst, De Baron en Markzicht zijn nog tot 01.00 uur open. En Jannes is nog niet geweest in De Hof. Wie hem wil zien moet snel zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.