koopman zet constante reeks voort in berghem

De wedstrijden op zaterdag kenden beiden dezelfde uitslag. Meuffels won onder wisselende weersomstandigheden beide races voor Slager en Tollenaar. Koopman reed met constante tijden zijn eigen race en eindigde op een vierde en vijfde plaats. De races op zondag kenden een bijna identiek verloop. Meuffels wist wederom beide races te winnen. De eerste gevolgd door Tollenaar en Slager en in de tweede race werden Slager en Tollenaar resp. 2e en 3e. Koopman reed in de derde race naar een 5e plek en kwam in de vierde race in een gevecht om P4 ten val, raapte zijn motor snel op en pakte met de 7e plaats toch punten waarmee hij zijn 4e plek in de tussenstand verstevigde.

Koopman sr: “ Het was een leuk weekend, belangrijk is dat Dennis weer vier races heeft uitgereden. De klasseringen zijn leuk maar belangrijker is dat hij ten opzichte van vorig seizoen progressie boekt. Zijn ronderecords sneuvelen elke race en vergeet niet dat enkele jongens voor hem veel langer op de motor zitten. Ik vond het al knap dat hij direct na zijn val verder ging met een versnellingspook die bijna achterstevoren zat en nog als 7e eindigde. Tot nu zijn we tevreden. We gaan ons nu voorbereiden op de volgende race op het circuit bij de Wijthmenerplas vlakbij huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.