Home / archiefcentraal / knmi code oranje voor salland

knmi code oranje voor salland

Ondanks de stevige regenbuien die vanmorgen al over Salland trokken, is de temperatuur hoog. Die temperatuur zorgt voor instabiliteit. Het broeierige weer leidt tot windvlagen, storm, zelfs hagel. Mogelijk krijgen we te maken met valwinden, windstoten met een snelheid van zo’n 90 kilometer per uur.

De stevige regenbuien boven Salland gingen boven Wijhe zondagmorgen gepaard met een windhoos. Drie bomen gingen tegen de vlakte. aan Wijhezicht en de Brabantse Wagen. De brandweer heeft de bomen verwijderd. Een schuur is beschadigd.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.