Home / archiefcentraal / kijk en doe dag bij t olde manegepeerd

kijk en doe dag bij t olde manegepeerd

’t Olde Manegepeerd houdt zondag 28 augustus een ‘Kijk en doedag’. Deze dag kun je snuffelen op de rommelmarkt voor leuke spulletjes tegen een leuke prijs. Ook kun je kennis maken met de paarden. Zo kun je borstelen of verwennen met wortels, brood en appels. Tevens kun je genieten van een kop koffie, thee of ranja met iets lekkers, gebakken door vrijwilligers.

Al het geld wat deze dag opgehaald wordt komt ten goede van de paarden op ’t Olde Manegepeerd. Deze paarden genieten van hun rust, na een carrière op een manege. De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie is de grote schuur aan de Beukenlaan 2 Dalmsholte. Voor meer informatie kun je kijken op manegepeerd.nl of contact opnemen via info@manegepeerd.nl of 0572 330223.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.