kebabzaak ook geen terras met pompdagen

Na Kim van de Worp krijgt ook de nieuwe Kebabzaak van Heino geen vergunning voor een terras tijdens de Heinose Pompdagen. Oriëntal Doner Kebab zou sinds vorige week de vergunningen rond hebben om te openen en wilde gelijk met de Pompdagen ook open met een terras.

Kim van de Worp, eigenaar van de C1000 wilde ook – net als vorig jaar – een terras uitbaten. Hij zag daarin een stukje neveninkomsten voor de inkomstenderving voor de supermarkt die tijdens de Pompdagen slecht te bereiken is. Ook hij kreeg nul op zijn rekest, maar Van de Worp heeft van zich zelf geen horecabedrijf, voor de kebabzaak ligt dat anders. Dat is wél horeca.

Horeca Heino wil zich eerst oriënteren op de Pompdagen en komt daarna met een reactie. Die zal plausibel zijn, is ons al beloofd. En omdat we als Salland Centraal op alle manieren willen meewerken aan een mooi jubileum van de Pompdagen, doen wij er daarom nu verder het zwijgen toe.

Om die reden is de reactielijn onder dit artikel ook gesloten en zijn de geplaatste reacties verwijderd. Die reacties waren namelijk vooral gebaseerd op het artikel dat hier eerst stond, en waarin de Heinose Horeca niet val plan was te reageren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.